Slachtoffer steekpartij Appingedam neergestoken door eigen zoon

Geplaatst op 21 juni 2021, om 12:57 uur

Appingedam – Een 46-jarige man uit Appingedam is zondagavond doodgestoken in Appingedam door zijn eigen zoon. De politie heeft later in de avond de 20-jarige zoon ook uit Appingedam aangehouden.

De hulpdiensten kregen rond tien voor elf een melding van een steekincident en kwamen met spoed ter plaatse. Aan de Placiusstraat bleek een man ernstig gewond te zijn. Inzet van hulpdiensten mocht niet meer baten. Het slachtoffer overleed ter plekke aan zijn verwondingen.

De politie heeft in de nabije omgeving de zoon aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de steekpartij. Hij is na de aanhouding direct overgebracht naar het politiebureau en is daar verhoord. Het gaat om een incident in de familiaire sfeer.

Volgens het Dagblad van het Noorden, die met de moeder sprak, handelde de jongen uit noodweer: “Mijn partner was dronken en heel vervelend. De emmer was vol bij mijn zoon. Ik ben tussen beide gesprongen en stuurde mijn zoon weg. Vervolgens ging de vader achter de jongen aan waarna hij uit zelfverdediging uithaalde met een mes”.

Door de politie is zondagavond en maandagmorgen uitgebreid onderzoek verricht in de omgeving van het misdrijf. Hebt u informatie die de politie kan helpen bij het onderzoek, neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Reacties

reacties