Politie zoekt getuigen van woningoverval in Leeuwarden (video)

Geplaatst op 25 juni 2021, om 11:05 uur

Leeuwarden – In de nacht van donderdag 24 op vrijdag 25 juni heeft er rond middernacht een woningoverval plaatsgevonden op de Coopmansstraat in Leeuwarden. Een man is bedreigd en mishandeld door twee personen. Wat zij precies buit hebben gemaakt wordt nog onderzocht.

Er zijn op dit moment nog geen verdachten aangehouden. De politie heeft een onderzoek gestart en is op zoek naar getuigen en camerabeelden uit de omgeving.

De politie ontving rond 00:00 uur de melding van een woningoverval. Twee personen zouden een woning zijn binnengedrongen en een man ernstig hebben mishandeld. Het slachtoffer is een 39-jarige man uit Leeuwarden. Hij is met de ambulance naar het ziekenhuis overgebracht om daar te worden behandeld aan zijn verwondingen. Omdat er mogelijk een merkwaardige geur werd waargenomen in de woning, is de brandweer ter plaatse gekomen. Deze heeft metingen uitgevoerd en heeft niets opmerkelijks waargenomen.

De daders zijn in een nog onbekende richting weggegaan. De politie is direct een uitgebreid onderzoek gestart, waaronder forensisch onderzoek. Zo wordt er in en rondom de woning naar sporen gezocht, wordt er gezocht naar mogelijke getuigen en wordt er met het slachtoffer gesproken. Het onderzoek gaat vrijdagochtend volop door.

Getuigenoproep

De politie is op zoek naar getuigen of mensen die meer informatie hebben over wat er zich in de woning op de Coopmansstraat heeft afgespeeld. Ook wanneer u camerabeelden heeft uit de directe omgeving van de Coopmansstraat, vraagt de politie deze met de politie te delen. Dit kan via het meldformulier van de politie. U kunt uw informatie telefonisch aan de politie doorgeven, via het bekende politienummer 0900-8844. Wilt u uw informatie liever anoniem met de politie delen, dan kan dat via Meld Misdaad Anoniem: online of telefonisch via 0800-7000.

Reacties

reacties