Politie verricht aanhouding bij steekpartij in Coevorden

Geplaatst op 27 juni 2021, om 07:00 uur

Coevorden – In de Kerkstraat in Coevorden heeft zondagmorgen omstreeks half vijf een steekpartij plaatsgevonden.

Als gevolg van dit geweldsdelict is iemand, al dan niet niet ernstig, gewond geraakt. Het slachtoffer, een 24-jarige man uit Heerhugowaard werd met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. In de nabije omgeving is door de agenten een 20-jarige man uit Coevorden aangehouden als verdachte. Onderzocht wordt wat de betrokkenheid van deze verdachte is.

Op en rondom de plek waar de steekpartij plaatsvond wordt onder meer sporenonderzoek gedaan. Naast het sporenonderzoek word op technisch en tactisch niveau onderzoek verricht door de recherche.

Vanwege het onderzoek is de politie op zoek naar getuigen die weten of hebben gezien wat zich rond 4.30 uur in de Kerkstraat heeft afgespeeld. Mensen die informatie hebben worden verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844.

Reacties

reacties