Persoon overlijdt door aanval stier in Ureterp; stier doodgeschoten (video)

Geplaatst op 28 juni 2021, om 22:11 uur

Ureterp – Aan De Feart in Ureterp is maandagavond een persoon aangevallen door een stier. De stier is doodgeschoten in een weiland. De persoon overleed ter plekke.

Meerdere hulpdiensten waaronder, een traumahelikopter en een auto van het Mobiel Medisch Team en een tweetal ambulances werden ingezet. Ook twee hondengeleiders van de politie kwamen ter plaatse. Volgens omstanders heeft de politie de stier neergeschoten.

De persoon werd nog gereanimeerd maar de hulpverlening kwam te laat, het slachtoffer overleed ter plekke. Na een dik uur vertrok de traumahelikopter weer vanuit Ureterp.

De stier is met een shovel uit het weiland gehaald. De politie kon het bericht niet bevestigen omdat het om een bedrijfsongeval gaat, de inspectie Sociale Zaken en Werkgelegenheid doet geen uitspraak over dit incident. De inspectie SZW zal een onderzoek gaan starten.

Reacties

reacties