Motorrijder (36) meldt zich na verlaten plaats ongeval Ryptsjerk (video)

Geplaatst op 20 juni 2021, om 19:00 uur

Ryptsjerk – De motorrijder, die zondagmiddag plaats ongeval verliet na een aanrijding met een fietser op de Rijksstraatweg (N355) bij Rypstjerk, heeft zich gemeld bij het politiebureau. Dit maakte de politie zondagavond bekend.

Het gaat om een 36-jarige motorrijder uit de gemeente Noardeast-Fryslân. Hij is aangehouden op verdenking van het verlaten van de plaats van het ongeval, veroorzaken van een aanrijding met letsel en het vermoeden van rijden onder invloed.

De fietser raakte zwaargewond en werd met spoed overgebracht naar het ziekenhuis in Groningen. De motor is door de politie in beslag genomen voor onderzoek.

Update: Zwaargewond slachtoffer bij ongeval N355 is 55-jarige man uit Burgum

Reacties

reacties