Brandweerwagen krijgt ongeval onderweg naar grote brand Uithuizermeeden

Geplaatst op 5 juni 2021, om 11:39 uur

Uithuizermeeden – In Uithuizermeeden is zaterdagmorgen aan de Dwarsweg de bliksem ingeslagen in een woning met rietenkap.

De brand zit onder de dakbedekking in de rietenkap. Omdat de brandweer moeilijk bij de brand kon komen werd er opgeschaald naar zeer grote brand. De brandweerkorpsen van Uithuizen, Delfzijl, Groningen Stad, Middelstum, Bierum, Baflo, Haren en Winschoten.

Ongeval met brandweerauto
Tijdens het aanrijden naar de brand is een brandweerauto van Uithuizen betrokken geweest bij een ongeval met een andere vrachtwagen op de N363 bij Uithuizen. De personen van het andere voertuig en de brandweerlieden zijn niet gewond geraakt. De meldkamer schakelde een andere eenheid in om naar de grote brand te gaan.

Reacties

reacties