Brandweer blust grote schuurbrand in Exloo (video)

Geplaatst op 27 juni 2021, om 09:00 uur

Exloo – Aan de Hoofdstraat heeft in de nacht van zaterdagavond op zondagmorgen een brand gewoed in een schuur achter Toby’s steakhouse.

Door een onbekende oorzaak brak de brand omstreeks 03:45 uur uit in de Hoofdstraat. De meldkamer schaalde in korte tijd op naar grote brand. Door een snelle inzet van de brandweer kon een brandoverslag naar het restaurant zelf worden voorkomen.

De brandweer kwam met meerdere korpsen ter plaatse. Om de brand te kunnen bestrijden werden de eenheden van Emmen, 2e Exloërmond, Hoogeveen, Coevorden, Schoonoord en Borger ingezet. De schuur werd volledig verwoest. Er raakte voor zover bekend niemand gewond bij de brand.

https://www.youtube.com/watch?v=ElR6sfgLHoc&ab_channel=HermanvanOost

Reacties

reacties