Automobilist mist bocht: eindigt gekanteld in de sloot

Geplaatst op 9 juni 2021, om 07:00 uur

Nijelamer (Fryslân) – Op de Stadburen tussen Nijeholtwolde en Nijelamer heeft in de nacht van dinsdag op woensdag rond 00:15 uur een ongeval plaatsgevonden waarbij een automobilist met diens auto in de sloot terecht kwam. De automobilist kwam volgens de politie vanuit Nijelamer en reed richting Nijeholtwolde, toen het mis ging.

Naar eigen zeggen zou de automobilist iets te hard hebben gereden, waarna hij de bocht niet meer kon nemen en in de sloot terecht kwam. Door met spoed ter plaatse gevraagd ambulancepersoneel is de bestuurder gecontroleerd op de aanwezigheid van letsel, maar volgens de agenten ter plekke bleek hier geen sprake van te zijn

Een berger is ter plaatse verzocht om de auto uit de sloot te komen vissen. De schade aan de auto is als aanzienlijk op te merken

 

Reacties

reacties