Automobilist gewond bij kop-staartbotsing in Veeningen

Geplaatst op 4 juni 2021, om 23:13 uur

Veeningen – Een verkeersongeval aan de Veeningen in het gelijknamige dorp zorgde vrijdagavond voor de inzet van hulpdiensten.

Omstreeks twintig over tien werd er melding gemaakt van het verkeersongeval. Zowel politie-eenheden als een ambulance kwamen met spoed ter plaatse. Eenmaal aangekomen bleek dat een bestuurder van een personenauto in botsing was gekomen met een andere automobilist.

Het ingezette ambulancepersoneel heeft de betrokkene gecontroleerd op eventuele verwondingen. Één persoon is per ambulance voor nader onderzoek naar het ziekenhuis overgebracht.

Ten tijde van de hulpverlening werd de weg afgesloten door de ingezette agenten, het overige verkeer kon via het fietspad om het incident heenrijden. De politie bracht de kop-staartbotsing in kaart en heeft een mutatie opgemaakt. De verkeers ongevallen analyse van de forensische opsporing kwam ter plaatse. Een bergingsbedrijf werd ingeschakeld om de voertuigen af te slepen.

 

 

Reacties

reacties