Auto gekanteld bij ongeval De Blesse

Geplaatst op 14 juni 2021, om 16:22 uur

De Blesse – Op de kruising van de Domeinenweg met de Steenwijkerweg heeft tussen Wolvega en De Blesse vanmiddag rond 15:00 uur een ongeval plaatsgevonden tussen twee personenauto’s. Bij het ongeval raakte, als een klein wondertje, niemand gewond.

Hoe de aanrijding precies heeft kunnen gebeuren is niet bekend. Een automobilist die het ongeval zag gebeuren moest uitwijken, wist twee verkeersborden te missen en kwam in de berm tot stilstand. Al snel bleek dan hem en zijn auto niets mankeerden. Nadat ze kort gesproken hadden met de politie, konden zij hun weg vervolgen.

Voor de bestuurster van de gekantelde auto is een ambulance ter plaatse gekomen, waarin ze kort is nagekeken. Voor zover bekend hoefde ze verder niet naar het ziekenhuis. De politie sloot vanwege het ongeval de Steenwijkerweg deels af. Verkeer kon nog gewoon passeren via de parallelweg.

Door de ter plaatse gekomen brandweer zijn beide auto’s veiliggesteld en is de lekkage van diverse vloeistoffen aangepakt. Een berger is opgeroepen om de auto’s af te komen slepen.

Reacties

reacties