Arrestatieteam verricht vier aanhoudingen bij onderzoek naar drugshandel in Leeuwarden

Geplaatst op 23 juni 2021, om 14:15 uur

Leeuwarden – De politie heeft vannacht in Leeuwarden vier personen aangehouden op verdenking van handel in drugs. Het gaat om twee mannen van 21 en 43 jaar uit Utrecht en De Bilt, een man van 55 jaar en een vrouw van 49 jaar uit Leeuwarden.

De afgelopen maanden zijn er meerdere meldingen gedaan van overlast in de Kersenstraat en de Aakstraat. Daarop is de politie een onderzoek gestart, waarbij het vermoeden ontstond dat er drugs werd verhandeld vanuit twee woningen aan die straten.

Gisteravond is het arrestatieteam de woningen binnen gegaan en heeft daar twee personen aangehouden. De twee andere personen zijn op de snelweg bij Leeuwarden aangehouden. Bij de zoeking werden harddrugs en andere drugsgerelateerde goederen aangetroffen. Het onderzoek gaat verder, de vier verdachten zitten nog vast.

Reacties

reacties