Zwaargewonde bij ernstig ongeval A7 bij Scheemda

Geplaatst op 22 mei 2021, om 23:57 uur

Scheemda – Zaterdagavond heeft er een ernstig ongeval plaatsgevonden op de A7 bij Scheemda, er is in ieder geval één persoon zwaargewond geraakt.

De hulpdiensten werden omstreeks 22:50 uur opgeroepen. Omdat het voertuig in het water zou liggen werd ook de brandweer, meerdere ambulances en het Mobiel Medisch Team (MMT) opgeroepen. Bij aankomst troffen de hulpdiensten een zwaar beschadigd voertuig aan naast de A7 in de richting van Duitsland.

Het ter plaatse gekomen ambulancepersoneel heeft samen met het MMT ter plaatse medische hulp verleend. De bestuurder, een 27-jarige man uit de gemeente Westerkwartier, zat alleen in het voertuig en is zwaargewond naar het ziekenhuis vervoerd. De politie zal onderzoek doen naar de toedracht.

Update: Slachtoffer (27) ongeval A7 bij Scheemda aan verwondingen overleden

Reacties

reacties