Twee ongevallen binnen korte tijd op afrit N33 naar A7 bij Zuidbroek

Geplaatst op 25 mei 2021, om 17:23 uur

Zuidbroek –  Op de oprit van de N33 naar de A7  bij Zuidbroek heeft dinsdagmiddag een eenzijdig ongeval plaatsgevonden waarbij een auto op zijn zijkant tot stilstand kwam. 

Rond half vijf werden de hulpdiensten opgeroepen voor het ongeval. Ook de brandweer werd opgeroepen omdat het slachtoffer nog in zijn voertuig zou zitten.  Dit bleek uiteindelijk niet het geval. Na een controle in de ambulance hoefde het slachtoffer niet mee naar het ziekenhuis.

Niet veel later werden de hulpdiensten opgeroepen voor een tweede ongeval op de zelfde afrit. Ook dit keer was er een auto van de weg geraakt en kwamen politie, ambulance en de brandweer ter plaatse. Een vrouw werd vervolgens opgevangen in de ambulance. Het is niet bekend of ze ook mee moest naar het ziekenhuis.

Een bergingsbedrijf heeft de voertuigen geborgen.

Reacties

reacties