Fietser gewond na ongeval met auto bij Damwald; Bestuurder onder invloed

Geplaatst op 25 mei 2021, om 16:55 uur

Damwald – Hulpdiensten zijn dinsdagmiddag uitgerukt voor een ongeval tussen een auto en een fietser op de Haadwei. 

Rond vier uur waren een auto en een fietser met elkaar in botsing gekomen. Zowel politie als ambulance kwamen met spoed ter plaatse om eerste hulp te verlenen. Door een nog onbekende oorzaak kwamen de auto en de fietser met elkaar in botsing. De bestuurder van de auto probeerde nog uit te wijken en raakte vervolgens een bord.

De fietser is bij het ongeval gewond geraakt en werd na behandeling van het ambulancepersoneel overgebracht naar het ziekenhuis. De bestuurder van de auto zou onder invloed zijn en moest mee met de agenten naar het bureau.

Reacties

reacties