Politie onderzoekt mogelijk schietincident in centrum Winschoten

Geplaatst op 25 mei 2021, om 12:40 uur

Winschoten –  In het centrum van Winschoten zou maandagavond vermoedelijk iemand zijn bedreigt en mogelijk zelfs beschoten met een vuurwapen.

Een minderjarige en een volwassen persoon bleken volgens de politie te zijn bedreigd, daarvan werd aangifte gedaan. De bedreiging werd gedaan met een op een vuurwapengelijkend voorwerp gedaan. De politie onderzoekt nu of er ook daadwerkelijk geschoten zal is.

Politie-eenheden waren in grote getale aanwezig op meerdere locaties in Winschoten. De politieagenten droegen daarbij kogelwerende vesten. Ook in de Maasstraat was de politie aanwezig, hier was eerder nog een explosie in een kamerverhuurbedrijf, of dit iets met elkaar te maken heeft is onbekend.

Reacties

reacties