Ernstig gewonde: Busje botst tegen boom en vliegt in brand op N374 bij Tiendeveen

Geplaatst op 23 mei 2021, om 23:39 uur

Tiendeveen – Aan de N374 – Hoogeveenseweg in Tiendeveen is zondagavond een verkeersongeval ontstaan waarbij een busje vervolgens in brand vloog.

Het incident ontstond even voor elf uur waarna de hulpdiensten met spoed werden ingeschakeld. Ter plaatse aangekomen stond er een busje tegen een boom, de wagen stond bij aankomst van de hulpdiensten volledig in lichterlaaier. De brandweerlieden van Hoogeveen wisten deze autobrand vervolgens te blussen.

De bestuurder van het busje raakte gewond en werd door ingeschakeld ambulancepersoneel voorzien van eerstehulpverlening. De man werd voor nader onderzoek per ambulance met spoed naar het ziekenhuis overgebracht.

Ten tijde van de hulpverlening werd de N374 – Hoogeveenseweg in beide rijrichtingen afgesloten. De totaal verwoeste wagen werd door een bergingsbedrijf afgesleept. Hoe de bestuurder tegen twee bomen kon botsen is nog niet bekend, politieonderzoek zal de toedracht proberen te achterhalen.

Reacties

reacties