Daders diefstal en vernielingen Groningse supermarkt nog voortvluchtig (video)

Geplaatst op 7 mei 2021, om 17:00 uur

Groningen Vrijdagavond 22 januari 2021 omstreeks 20.15 uur drong een groep (vermoedelijk) jongeren een supermarkt aan de Kerklaan in Groningen binnen.

In de supermarkt werden de nodige vernielingen gepleegd. Op de beelden is te zien dat door twee personen werd geschopt tegen bakken met bloemen, die daar te koop stonden, en dat er met winkelmandjes gegooid werden. Op de beelden is ook te zien dat een andere persoon de winkel binnenging, over de servicebalie klom en een aantal pakjes sigaretten uit een kast pakte.

Meteen daarop verlieten de jongeren de supermarkt en maakten zich uit de voeten. Kort na het incident hield de politie buiten de supermarkt negen personen aan. De personen die de supermarkt binnendrongen zijn nog niet aangehouden. De recherche is naar hen op zoek. Herken je iemand, geef dan de naam, maar ook het nummer door dat je in beeld ziet bij de desbetreffende persoon. Herken jij jezelf op de beelden? Meld je dan.

Signalementen
Verdachte 1 is een man met een lichte huidskleur, zwartkleurige broek en gewatteerde jas met een embleem op de linkermouw. De man droeg zwartkleurige schoenen en een gelijkkleurige hoodie (trui) met capuchon.

Verdachte 2 is een man met een lichte huidskleur, blauwkleurige broek met een zwartkleurige jas, vermoedelijk van het merk Canada Goose. De man droeg donkere schoenen.

Verdachte 3 is eveneens een man met een lichte huidskleur. Zwartkleurige broek met logo Under Amour op rechterbovenbeen, een zwartkleurige jas met op linkerborst en linkermouw logo van “The North Face”. De man droeg daarnaast zwartkleurige handschoenen, schoenen en sjaal.

Herkent u één van de verdachte(n)? Vul het tipformulier in. Bellen kan ook, via de opsporingstiplijn: 0800-6070. Blijft u liever anoniem? Bel dan 0800-7000.

Reacties

reacties