Blik bier drinkende man blijkt drugsdealer te zijn in Lemmer

Geplaatst op 17 mei 2021, om 10:00 uur

Lemmer – Op vrijdag 14 mei 2021 zagen agenten in Lemmer twee mannen met een geopend bierblikje fietsen op een locatie waar dit niet is toegestaan. Hierop werden beide mannen staandegehouden en gecontroleerd.

Een van de mannen, een 23-jarige inwoner van de gemeente De Fryske Marren, gedroeg zich tijdens de controle zenuwachtig, wat bij de agenten de nodige argwaan wekte. Op de vraag of hij verboden goederen bij zich had, overhandigde de man een gripzakje met verdovende middelen. Vervolgens werd de man gefouilleerd en werden nog meer verpakkingen met vermoedelijk harddrugs aangetroffen en inbeslaggenomen. De man werd hierop ter zake het bezit van harddrugs aangehouden.

Uit het daarop volgende onderzoek bleek dat de verdachte vermoedelijk handelde in harddrugs. Daarom werd dezelfde dag nog zijn woning doorzocht. In de woning troffen de dienders een handelshoeveelheid vermoedelijk harddrugs aan en hebben dit inbeslaggenomen. Het onderzoek is nog in volle gang.

Reacties

reacties