Bewoners blussen woningbrand met brandblusser in Hollandscheveld

Geplaatst op 15 mei 2021, om 23:41 uur

Hollandscheveld – Zaterdagavond werden de brandweerlieden van Hoogeveen ingeschakeld voor een woningbrand aan Het Hoekje.

Omstreeks 23:00 uur werd de brandmelding gedaan waarna de brandweereenheden met spoed ter plaatse kwamen. In de woning was rookontwikkeling ontstaan in een slaapkamer. De bewoners wisten de brand in een matras snel onder controle te krijgen met een brandblusser. De brandweer kwam een nacontrole uitvoeren.

Met een overdrukventilator werd de rook uit de woning gedreven. Stichting Salvage werd ingeschakeld voor de schadeafhandeling. Hoe de brand in het matras kon ontstaan is niet bekend gemaakt. Bij de brand raakte voor zover bekend niemand gewond.

 

Reacties

reacties