Auto te water in Emmer-Campascuum; bestuurder verlaat ongeval

Geplaatst op 16 mei 2021, om 20:25 uur

Emmer-Compascuum – Zondagavond omstreeks 19.30 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een voertuig te water naast de Johansvaart.

Meerdere hulpdiensten, waaronder de brandweer, kwamen met spoed ter plaatse. Ook werd het Mobiel Medisch Team meegestuurd. Echter kon deze kon al vrij snel geannuleerd worden. Ter plaatse bleek er een auto op de kop in de sloot te liggen. Brandweerlieden hebben gezocht in- en om de auto. Bij het omhoog takelen werd duidelijk dat er zich niemand meer in de auto bevond. Ook werd er nog gezocht in de sloot, ook hier werd niemand meer aangetroffen.

De politie heeft bevestigd dat de bestuurder het ongeval tijdelijk heeft verlaten. Daarnaast is hij aangehouden omdat hij onder invloed van verdovende middelen heeft gereden. De bestuurder is ter plaatse gecontroleerd door het ambulancepersoneel. Een berger zal ter plaatse komen om de auto op te halen. De weg werd tijdens het incident afgesloten.

Reacties

reacties