Twee gewonden bij ongeval op afrit A32 bij Heerenveen

Geplaatst op 11 april 2021, om 16:38 uur

Heerenveen – Een automobilist is zondagmiddag door nog onbekende oorzaak naast de afrit van de A32 terecht gekomen en over de kop geslagen.

Het ongeval gebeurde op afrit Heerenveen-Zuid, nadat de bestuurder in de berm terecht was gekomen en over een betonnenbolder in de berm reed. Volgens enkele omstanders zou de auto hierdoor over de kop zijn geslagen. Uiteindelijk kwam de Volvo op de oprit richting Wolvega tot stilstand.

Twee ambulances zijn ter plaatse gekomen om hulp te verlenen. De bestuurder is na behandeling per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Ook een tweede inzittende is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht met onbekend letsel. De oprit naar de A32 was tijdens het incident afgesloten, terwijl agenten het verkeer over de kruising stuurden.

Reacties

reacties