Auto met aanhanger belandt in berm A7 Winschoten

Geplaatst op 11 april 2021, om 17:53 uur

Winschoten – Een personenauto met daarachter een gekoppelde aanhanger is zondagmiddag in de problemen gekomen op de A7.

Een man en een vrouw zaten op het moment van het incident in het voertuig. Wat zich precies op de rijbaan van Winschoten naar Scheemda heeft afgespeeld is niet duidelijk geworden. De combinatie stond bij aankomst van de hulpwagens in tegengestelde richting in de berm.

De aanhanger bleek een kapotte band te hebben. Of dit voor of door het ongeval is ontstaan is niet bekend. De aanhanger is gevuld met zand. De ANWB heeft ter plaatse voor een veilig werkplek gezorgd totdat Rijkswaterstaat dit overnam De inzittende raakte niet gewond. Bergingsbedrijf Fruitema werd ingeschakeld om de aanhanger af te slepen.

Reacties

reacties