Twee auto’s botsen in Peize; forse schade

Geplaatst op 19 april 2021, om 19:31 uur

Peize – Maandagavond omstreeks 18.50 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een ongeval op de Groningerweg (N372).

Op deze weg bleken twee auto’s met elkaar in botsing te zijn gekomen. Een van de auto’s wilde afslaan, maar dit werd te laat opgemerkt door een achteropkomende automobilist. Een aanrijding was het gevolg.

Omdat er mogelijk sprake zou zijn van een beknelling, werd ook de brandweer meegestuurd. Echter bleek van een beknelling geen sprake. Na een kleine controle konden de brandweerlieden weer retour.

Twee personen, een vrouw uit de zwarte auto en een man uit de grijze auto, zijn opgevangen door het ambulancepersoneel. Vervoer naar het ziekenhuis bleek voor beide niet noodzakelijk. De politie heeft één rijstrook afgesloten voor het overige verkeer. De schade aan de voertuigen is aanzienlijk.

Reacties

reacties