Tientallen autobanden lek gestoken in Nieuwe Pekela

Geplaatst op 30 april 2021, om 12:20 uur

Nieuwe Pekela – In Nieuwe Pekela zijn in de nacht van donderdag op vrijdag bij 36 auto’s meerdere banden lek gestoken.

De politie kreeg omstreeks 00:30 uur een melding binnen dat er meerdere autobanden werden lek gestoken. De agenten zagen dat er op de Prunuslaan, Berkenlaan, Goudenregenlaan en de Seringenlaan autobanden waren lek gestoken.

Volgens een getuige stak de man met een boormachine de banden lek. Bij één van de voertuigen trof de politie een man aan die voldeed aan het signalementen die de politie kreeg van de melder. Een 58-jarige man uit de gemeente Pekela werd aangehouden vanwege de vernielingen.

De politie roept mensen op in Nieuwe Pekela waarvan de auto ook van is vernield om aangifte te doen bij de politie. Ook roept de politie mensen op met camerabeelden in de genoemde straten zich te melden bij de politie via het telefoonnummer 0900-8844.

Reacties

reacties