Leeuwarder overvallen bij intentie eerstehulpverlening

Geplaatst op 20 april 2021, om 11:00 uur

Leeuwarden – Een 33-jarige man uit Leeuwarden is maandagavond het slachtoffer geworden van een straatroof op de Willem Loréstraat in Leeuwarden.

De man reed door de straat toen hij iemand op de grond zag liggen. Hij stapte uit zijn auto om mogelijk hulp te verlenen, maar voelde vervolgens iets in zijn rug waarbij het slachtoffer bedreigd zou zijn met een wapen.

Zijn telefoon werd uit zijn handen gepakt en uit zijn auto werd een laadsnoer gehaald. De twee verdachten zijn daarna weggefietst in de richting van de Vredeman de Vriesstraat. De politie is op zoek naar getuigen van de straatroof. U kan in contact komen met de politie via 0900-8844 onder vermelding van het zaaknummer 2021100650.

Reacties

reacties