Auto’s fors beschadigd door brand in Hoogeveen; brandstichting niet uitgesloten

Geplaatst op 23 april 2021, om 08:00 uur

Hoogeveen – Aan het Nicolaas Beetsplein is in de nacht van donderdag op vrijdag een auto verwoest door brand. Een auto die er tegenover stond geparkeerd raakte fors beschadigd.

Iets na half drie werd de brandweer opgeroepen voor een voertuigbrand. Eenmaal ter plaatse stond het voertuig aan de voorzijde volledig in brand. De brandweerlieden wisten de vlammen snel onder controle te krijgen.

Ondanks de snelle inzet was de auto niet meer te redden. Ook een ander voertuig raakte aan de voorzijde fors beschadigd door de hitte. De oorzaak van de brand is nog onbekend, maar brandstichting wordt niet uitgesloten. De politie zal onderzoek gaan doen naar de oorzaak.

 

Reacties

reacties