Twee mannen opgepakt in Feanwalden na politieachtervolging

Geplaatst op 6 maart 2021, om 20:34 uur

Feanwalden – De politie heeft zaterdagmiddag twee mannen opgepakt na een politieachtervolging. De mannen reden met hoge snelheid vanuit de richting Leeuwarden over de Centrale As richting Dokkum.

Ze werden op de hielen gezeten door meerdere politiewagens. De automobilist nam bij Feanwalden de afslag en verlieten de Centrale As. Op de Boppewei werd de auto door een politiewagen klemgereden. De beide inzittenden probeerden nog te voet te vluchten maar werden snel overmeesterd.

Eén politiewagen raakte beschadigd door de achtervolging. De weg werd tijdelijk door de politie afgesloten. De automobilist zou met drank en drugs achter het stuur hebben gezeten. Bij de afrit van de Centrale As is door een politiehond nog gezocht naar spullen. Het is nog onbekend waarom de mannen op de vlucht waren voor de politie.

Reacties

reacties