Grote brand beschadigt oldtimers in Beilen

Geplaatst op 18 maart 2021, om 09:36 uur

Beilen – De brandweerlieden werden in de nacht van woensdag op donderdag omstreeks 01:50 uur opgeroepen voor een gebouwbrand aan de Hanekampen in Beilen

Een oplettende voorbijganger zag rook bij het gebouw wegkomen, waarop hij de brandweer inschakelde. Onderweg werd er door de meldkamer al snel opgeschaald naar ‘middel brand’. Niet veel later werd er opgeschaald naar ‘grote brand’. Naast meerdere brandweerwagens kwam ook een ambulance ter plaatse.

Door de brand zijn enkele oldtimers, welke in het pand stonden, beschadigd geraakt. Naastgelegen panden hebben ook schade opgelopen. De brandweer meldt dat de brand vermoedelijk is ontstaan bij een jacuzzi in de loods. Bij de brand raakte verder niemand gewond.

Reacties

reacties