Brandweer Leek ingezet bij melding woningbrand Tolbert

Geplaatst op 28 maart 2021, om 14:33 uur

Tolbert – Bewoners van een woning aan de Kruisven in Tolbert roken zondag rond het middaguur ineens een sterke brandlucht en zagen ook rook in de woning.

Hierop hebben ze direct 112 gebeld en met de kinderen de woning verlaten. Niet veel later ging ook het brandalarm af in de woning. De brandweer van Leek is met spoed ter plaatse gekomen en hebben direct de woning van binnen doorzocht. Ook met een warmtebeeldcamera werd gezocht naar de oorzaak van de rook en brandlucht. De oorzaak werd niet gevonden.

De woning is goed geventileerd zodat de rookgassen uit de woning verwijderd waren. Na een half uur heeft de brandweer de slangen weer opgerold en zijn ze retour richting de kazerne gegaan. De komst van meerdere politie en brandweervoertuigen trok veel bekijks van omwonenden.

Reacties

reacties