Zwaargewonde bij arbeidsongeval in Berltsum: traumahelikopter ingezet

Geplaatst op 12 februari 2021, om 17:30 uur

Berltsum – Vrijdagmiddag omstreeks 16:15 uur werden de hulpdiensten ingezet voor een ernstig arbeidsongeval aan de Butenpole in Berltsum.

Naast politie-eenheden werden ook een tweetal brandweereenheden uit Menaldum en Marssum en twee ambulances ingezet. Ter ondersteuning van het ambulancepersoneel werd een traumateam per helikopter naar het incident gevlogen.

Ter plaatse aan de Butepole bleek een arbeidsongeval te hebben plaatsgevonden, vermoedelijk ontstond het incident tijdens het laden en lossen bij een vrachtwagen. Het slachtoffer werd met ernstige verwondingen aangetroffen. De trauma-arts is in de ambulance meegegaan met het slachtoffer naar het ziekenhuis. De brandweer heeft ten tijde van het incident het ambulancepersoneel ondersteund.

Hoe het incident kon ontstaan is niet bekend gemaakt. De politie en de inspectie Sociale Zaken en Werkgelegenheid onderzoeken het incident.

Reacties

reacties