Grote brand bij agrarisch bedrijf in Noord-Sleen

Geplaatst op 14 februari 2021, om 13:27 uur

Noord-Sleen – De brandweer is zondagmiddag uitgerukt voor een grote brand in een agrarisch bedrijf aan De Hullen in Noord-Sleen.

Rond tien voor één kwam de melding binnen bij de brandweer. Al snel was duidelijk dat het om een serieuze brand ging en werd er opgeschaald naar “grote brand”. Meerdere brandweerkorpsen werden opgeroepen voor de brand.

In de schuur stond melkvee. De melkveehouder laat de dieren controleren door een dierenarts, meldt de Veiligheidsregio Drenthe. Bij de brand zou asbest zijn vrijgekomen. Stichting salvage is in kennis gesteld. De brandweerkorpsen uit Emmer-Compascuüm, Emmen, Coevorden, Klazienaveen, Hoogeveen, Schoonoord, Sleen en Zweeloo werden ingezet voor de brandbestrijding.

Reacties

reacties