Bestuurder onder invloed botst frontaal op geparkeerde auto’s in woonwijk in Drachten

Geplaatst op 21 februari 2021, om 07:30 uur

Drachten – Aan de vogelzang heeft aan het begin van de nacht van zaterdag op zondag een bestuurder onder invloed veel schade veroorzaakt nadat hij frontaal op een geparkeerde auto botste. 

Rond twaalf uur werden omwonenden wakker nadat ze een harde klap hadden gehoord. De man was met zijn voertuig frontaal op een rode Peugeot gebotst die vervolgens door de klap naar achteren schoot tegen twee andere geparkeerde auto’s.

Politie en  ambulance kwamen met spoed ter plaatse. De bestuurder bleek niet gewond te zijn en werd daarna in een politiebus geplaatst om daar een blaastest en speekseltest af te leggen. Vervolgens werd de man overgebracht naar het politiebureau.

Berger Tolman kwam ter plaatse om de voertuigen af te slepen. Drie auto’s raakte zwaar beschadigd.

Reacties

reacties