Automobiliste belandt in de sloot; geen letsel

Geplaatst op 24 februari 2021, om 13:06 uur

Oldetrijne – Langs de Kerkhofslaan bij Oldetrijne is even na 12:00 uur een vrouw bij een, voor zover nu bekend, eenzijdig ongeval in de sloot terecht gekomen. De vrouw zou eerst rechts in de berm zijn gekomen, waarna ze een stuurbeweging de andere kant op maakte en in de sloot eindigde.

De automobiliste kwam vanaf de Hogeweg en reed richting Oldetrijne toen het net na de bocht mis ging. Een toevallige passant zag het gebeuren en lichte de hulpdiensten in. Ter plaatse bleek mevrouw zelfstandig uit haar auto te zijn geklommen en naar alle waarschijnlijkheid ook letsel te hebben opgelopen.

Volgens omstanders zou de vrouw hebben verklaard zwanger te zijn, waarop is besloten een ambulance nog wel even door te laten komen om de vrouw en haar ongeboren baby te controleren. voor zover bekend zijn er bij beide geen complicaties opgetreden, want na een grondige controle in de ambulance bleek vervoer naar het ziekenhuis niet nodig.

Buurt bewoners hebben met behulp van een manitou de auto van mevrouw uit de sloot getakeld, waarna deze veilig is weggezet.

Reacties

reacties