Automobilist rijdt met hoge snelheid langs ongevalslocatie; ambulancemedewerker raakt gewond aan hand

Geplaatst op 20 februari 2021, om 13:39 uur

Oostwold – Een ambulance medewerker is zaterdagmiddag lichtgewond geraakt nadat een voertuig met hoge snelheid langs een ongevalslocatie reed.

Aan de Polderweg was zaterdag een scooterrijder zwaargewond geraakt nadat hij achter op een stilstaande auto was gebotst. Toen hulpverleners ter plaatse bezig waren kwam er een voertuig met hoge snelheid voorbij rijden. De ambulance medewerker gebaarde nog naar het voertuig dat deze gas moest minderen, maar dat gebeurde niet. Hij kwam met zijn hand tegen de spiegel aan en raakte hierbij licht gewond.

De spiegel raakte van de auto en het voertuig ging er vervolgens vandoor. De politie laat via Twitter weten opzoek te zijn naar getuigen. De scooterrijder is met spoed overgebracht naar het UMC in Groningen.

Reacties

reacties