A7 bij Scheemda tot einde van de avond afgesloten

Geplaatst op 5 februari 2021, om 21:36 uur

Scheemda – De A7 bij Scheemda blijft vrijdag nog de hele avond dicht vanwege bergingswerkzaamheden. Eerder op de middag belandde een trailer van een vrachtwagen in de sloot ter hoogte van tankstation Roode Til.

In de trailer zaten elf koeien voor één koe kwam de hulp te laat. De koe overleed ter plekke. Door een onbekende raakte de trailer los van de vrachtwagen. De chauffeur van de vrachtwagen hoorde al een vreemd geluid en zou bij het tankstation een check gaan uitvoeren.

Meerdere hulpdiensten werden ingezet. Door de brandweer en een bergingsbedrijf zijn de koeien uit de trailer gehaald. Om de koeien makkelijker uit de trailer te kunnen halen werden er strobalen gebruikt. Aan het begin van de avond is begonnen met het bergen van de trailer.

Het verkeer vanuit Winschoten kan omrijden via de N362. Met een grote mobiele kraan en een bergingswagen wordt de trailer uit de sloot getakeld.

Reacties

reacties