Image default
Groningen

Trailer met koeien belandt in sloot langs A7 bij Scheemda; één koe overleden

Scheemda – Een trailer met koeien is vrijdagmiddag los geschoten van een vrachtwagen ter hoogte van tankstation Roode Til op de A7 bij Scheemda. De trailer kwam in een sloot terecht.


Door een onbekende raakte de trailer los van de vrachtwagen. Er zaten ongeveer elf koeien in de trailer. De brandweer werd opgeroepen om de koeien uit de trailer te halen.

De chauffeur van de vrachtwagen wilde bij het tankstation al een controle doen bij zijn vrachtwagen omdat hij een vreemd geluid hoorde. Ter hoogte van de afrit naar het tankstation schoot de trailer los van de vrachtwagen. Voor zover bekend is er één koe tot nu toe overleden. Er werden strobalen gebracht zodat de koeien makkelijker uit de trailer konden komen. Nadat de koeien uit de trailer zijn gehaald zal door de mobiele kraan de trailer worden geborgen.

De rechterrijstrook en de weg naar het tankstation werd afgesloten. De snelweg (A7) werd aan het begin van de avond volledig afgesloten.

Dit kan u ook interesseren:

Terugvoerleiding diesel schiet los en veroorzaakt brand; toevallig passerende ambulance voorkomt erger met een poederblusser in Winschoten

Twee woningen en vier auto’s zwaar beschadigd na brand; politie gaat uit van brandstichting

Forse aanrijding op Dorpsstraat in Kiel-Windeweer

error: Deze content is beveiligd!