Twee aanhoudingen na coronademonstratie in Leeuwarden

Geplaatst op 31 januari 2021, om 20:09 uur

Leeuwarden – Zondagmiddag zijn er tijdens een demonstratie bij het gerechtsgebouw twee aanhoudingen verricht door de politie.

Er was een klein groepje gekomen naar de demonstratie, welke plaats vond bij het gerechtsgebouw zo meldde een woordvoerder van de gemeente.

Rond drie uur wilde de politie een einde maken aan de demonstratie. Meerdere mensen weigerden te vertrekken, nadat de politie meldde dat deze een einde wilde maken aan de demonstratie. Twee mensen zijn hiervoor aangehouden.

De demonstratie was rustig verlopen. Eerder vandaag gold er nog een noodverordening vanwege mogelijk signalen dat de rust verstoord zou worden. Zaterdag was de politie nog met grote aantallen aanwezig in het centrum van Leeuwarden.

Reacties

reacties