Reeks autobranden houdt brandweer Hoogeveen wakker

Geplaatst op 1 januari 2021, om 09:30 uur

Hoogeveen – De brandweer in Hoogeveen had haar handen vol aan diverse klussen tijdens nieuwjaarsnacht. De eenheden werden diverse malen ingezet voor in brand gestoken voertuigen.

Aan de Calkoenstraat is omstreeks 02:00 uur een auto fors beschadigd bij een brand. De brandweer kwam ter plaatse om de brand te blussen. Gezien de sporen wordt brandstichting niet uitgesloten.

Een personenauto is op Nieuwjaarsdag omstreeks 02:20 uur opgeblazen aan de Albert Steenbergenstraat in Hoogeveen. De auto raakte fors beschadigd. De brandweer werd opgeroepen om een nacontrole uit te voeren. De politie kwam ter plaatse om verder onderzoek te doen naar de vernieling.

Aan de Trompstraat is omstreeks 04:15 uur een auto volledig uitgebrand. De brandweer kwam ter plaatse om de brand te blussen. Gezien de sporen wordt brandstichting niet uitgesloten.

Aan de Algol is omstreeks 05:45 uur een auto volledig uitgebrand. De brandweer kwam ter plaatse om de brand te blussen. Gezien de sporen wordt brandstichting niet uitgesloten.

De politie onderzoekt de vernielingen aan de voertuigen. De politie acht de kans reëel dat de reeks brandstichtingen met elkaar te maken hebben.

 

Reacties

reacties