Politiehelikopter ingezet voor meerdere aanhoudingen in Oudehaske

Geplaatst op 24 januari 2021, om 21:21 uur

Oudehaske – De politie heeft zondagavond meerdere aanhoudingen verricht nadat er een gestolen voertuig werd aangetroffen. 

Zowel meerdere politie-eenheden als een politiehelikopter hebben zondagavond gezocht naar verdachten die iets te maken zouden hebben met een gestolen bedrijfsbus. Wat er zich precies heeft afgespeeld is nog onbekend.

Ten tijde van de politieactie werden meerdere politiehonden ingezet. Omwonende werden gesommeerd voor hun eigen veiligheid naar binnen te gaan. De politiehelikopter cirkelde geruime tijd rondom het dorp opzoek naar meer verdachten. Een agent ter plaatse kon bevestigen dat er meerdere aanhoudingen zijn verricht.

Een bergingsbedrijf heeft de bus afgevoerd naar het bureau voor verder onderzoek.

Reacties

reacties