N31 urenlang dicht na ongeval tussen Garyp en Leeuwarden

Geplaatst op 7 januari 2021, om 09:09 uur

Warten – De N31 tussen Garyp en Leeuwarden is donderdagochtend langere tijd afgesloten geweest nadat er een ongeval was gebeurd met drie voertuigen, waaronder een auto met aanhanger. 

Rond twintig over zes kwam de melding binnen bij de hulpdiensten. Zowel politie, brandweer en ambulance kwamen ter plaatse. Ook het mobiel medisch team kwam met de auto ter plekke. De weg richting Leeuwarden werd afgesloten. Bij het ongeval raakten twee personen gewond. Een van hen is een 55-jarige man uit Burgum. De andere bestuurder van de auto met aanhangwagen, was een 25-jarige man uit de gemeente Dantumadiel.

De politie heeft ter plaatse onderzoek gedaan naar de toedracht. De weg is enkele uren dicht geweest.

Reacties

reacties