Motorrijder onderuit bij politieachtervolging

Geplaatst op 19 januari 2021, om 13:27 uur

Hemrik – Een motorrijder is maandagavond op de Poostweg bij de Hemrik onderuit gegaan tijdens een vluchtpoging voor de politie. 

De motorrijder was op de vlucht geslagen op het moment dat hij een stopteken kreeg van een onopvallende politieauto. Een agent wilde de bestuurder controleren omdat hij met een kapot achterlicht reed. De bestuurder besloot er daarna er vandoor te gaan.

Op een bruggetje op de Poostweg bij Hemrik raakte de bestuurder in de slip en gleed zo’n 50 meter over de weg totdat hij stil kwam te liggen tegen een boom. De bestuurder kon direct door de politie worden aangehouden. Waarom de bestuurder op de vlucht sloeg is onbekend.

De motor was voorzien van valse kentekenplaat. De bestuurder raakte niet gewond, hij is overgebracht naar het bureau voor onderzoek.

Reacties

reacties