Fietser ernstig gewond bij ongeval in Weidum

Geplaatst op 14 januari 2021, om 20:54 uur

Weidum – Donderdagavond omstreeks 18.20 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een ongeval op de Hegedyk.

Vanwege de ernst van het ongeval, werd ook de traumahelikopter gealarmeerd. Ter plaatse bleken een automobilist en een fietser met elkaar in botsing te zijn gekomen. De fietser is hierbij ernstig gewond geraakt. Tijdens de behandeling van het slachtoffer kreeg het ambulancepersoneel ondersteuning van het trauma-team. De fietser is vervolgens met spoed overgebracht naar het ziekenhuis.

De auto raakte door de aanrijding fors beschadigd. De politie (VOA) zal onderzoek doen naar de exacte toedracht van het ongeval. Als het onderzoek is afgerond, zal de weg weer vrij worden gegeven en de auto worden opgehaald door een berger. De automobilist raakte niet gewond.

Reacties

reacties