Vrouw (87) overleden bij ernstig ongeval

Geplaatst op 14 januari 2021, om 19:26 uur

Wolvega – Bij een ernstig verkeersongeval op de Steenwijkerweg is, vanuit Wolvega gezien, net na de kruising met de Ingenieur Lelylaan één persoon om het leven gekomen. Het gaat volgens de politie om een 87-jarige vrouw. Door de politie is een onderzoek ingesteld naar de toedracht van het ongeval.

Aanvankelijk werden politie, brandweer en ambulance in grote getalen aangestuurd om ter plaatse te gaan. Ook een traumahelikopter werd opgeroepen om medische assistentie te komen bieden, maar bleek niet meer noodzakelijk. Ondanks de grote inzet van de hulpdiensten bleek hulp te laat te zijn gekomen voor het slachtoffer.

De weg is vanwege de aanrijding lange tijd afgesloten voor onderzoek. De auto raakte bij het ongeval zwaar beschadigd. Door de brandweer werd het ongeval met behulp van schermen afgeschermd voor andere automobilisten.

Reacties

reacties