Driewieler en auto botsen in Rotsterhaule; één gewonde

Geplaatst op 9 januari 2021, om 14:47 uur

Rotsterhaule – Zaterdagmiddag omstreeks 14.05 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een ongeval op de Kampweg in kruising met de Streek.

Zowel de politie als een ambulance kwamen met spoed ter plaatse. Op deze kruising bleken een driewieler en een auto met elkaar in botsing te zijn gekomen. Vermoedelijk is het ongeval ontstaan, nadat de automobilist de bocht te krap nam. De auto raakte na de aanrijding beschadigd aan de spiegel en de bumper.

Een aanrijdingsselecteur van de politie kwam ter plaatse om het ongeval in kaart te brengen. De opzittende van de fiets is in de ambulance gecontroleerd en met onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis. Het verkeer had enige hinder tijdens het incident.

Reacties

reacties