Bestuurster raakt van de N381 bij Wijnjewoude

Geplaatst op 6 januari 2021, om 08:53 uur

Wijnjewoude – De hulpdiensten kregen woensdagmorgen omstreeks 07:40 uur een melding van een verkeersongeval op de N381 Opper Haudmare nabij Wijnjewoude.

Zowel politie-eenheden als een ambulance en de brandweer van Ureterp spoedde zich ter plaatse. Eenmaal aangekomen op de incident locatie bleek dat een personenauto van de weg was geraakt op de rijrichting van Drachten richting Oosterwolde. Het voertuig was daarbij in een sloot tot stilstand gekomen, de bestuurster zat bij aankomst van de hulpverleners nog in het voertuig. De brandweer van Ureterp kon doormiddel van het portier los te knippen de bestuurster uit haar benarde positie halen.

Na een controle in de ambulance hoefde de vrouw niet mee naar het ziekenhuis.

Ten tijde van de hulpverlening werd het overige verkeer om het verkeersongeval heen geleid. Een bergingsbedrijf werd ingeschakeld om het voertuig af te slepen. Over de oorzaak van het incident is niets bekend gemaakt.

Reacties

reacties