Arrestatieteam ingezet voor verwarde man in Oosterwolde

Geplaatst op 6 januari 2021, om 13:01 uur

Oosterwolde – De hulpdiensten werden woensdag aan het einde van de ochtend ingezet aan de Kringgreppelstraat in Oosterwolde. Volgens de politie was de man in zijn woning door het lint gegaan.

Meerdere hulpdiensten, waaronder het arrestatieteam zijn ter plaatse om de man te kunnen aanhouden. Door de hulpdiensten is er opgeschaald naar een “GRIP-1” situatie. Ook werd de brandweer van Oosterwolde en de hoogwerker van Assen opgeroepen of deze daadwerkelijk zijn ingezet is nog onbekend.

Een onderhandelaar van de politie heeft met de man gepraat. Het arrestatieteam heeft daarna de man in de woning aangehouden. Hij is meegenomen naar het politiebureau. Ook zal voor hem de geestelijke gezondheidszorg worden ingeschakeld.

Reacties

reacties