Automobilist heeft engeltje op de schouder bij ongeval

Geplaatst op 29 januari 2021, om 20:39 uur

Oldelamer – Op de Hogeweg tussen Oldelamer en Munnekeburen is vrijdagavond een bestelbusje in de sloot naast de weg geraakt. Nadat het busje naast de weg kwam, kwam het hard in botsing met een boom aan het einde van de sloot

De boom liet een flinke indruk achter in de bestelbus. Als een klein wonder bleek dat bestuurder, voor zover bekend, bijna ongeschonden uit de bus wist te komen. Hij is in een woning nabij opgevangen en gecontroleerd oor ambulancepersoneel.

Na controle is besloten de man voor de zekerheid even over te brengen naar het ziekenhuis, maar het letsel leek volgens de agenten enigszins mee te vallen. Hoe het eenzijdige ongeval precies kon gebeuren is niet bekend. De agenten hebben bij de man een blaastest afgenomen.

Een berger werd opgeroepen om de auto uit de sloot te vissen en af te voeren. Het ongeval werd gedurende enige tijd vergezeld van muziek uit de radio van de bus die het nog enkele minuten heeft volgehouden.

Reacties

reacties