Automobilist belandt op de kop in de sloot bij Goengahuizen

Geplaatst op 16 januari 2021, om 21:21 uur

Goengahuizen – Zaterdagavond omstreeks 20.35 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een auto te water naast de Kobbewei.

Meerdere hulpdiensten, waaronder de brandweer, kwamen met spoed ter plaatse. Naast de Kobbewei bleek een bestuurder met zijn auto op de kop in de sloot te zijn beland. Door gladheid verloor de bestuurder de macht over het stuur, waarna het misging.

De brandweerlieden wisten de bestuurder via de kofferbak uit de auto te halen. De man is tijdelijk in de brandweerauto opgevangen. Toen de ambulance arriveerde, kon de man worden overgedragen aan het ambulancepersoneel. Vervoer naar het ziekenhuis bleek niet nodig.

Een berger is ter plaatse gekomen om de auto uit de sloot te halen. Omdat het momenteel erg glad is in de regio, zijn de strooiwagens volop aan het strooien.

Reacties

reacties