Auto belandt in de sloot in Burgum; persoon overleden

Geplaatst op 8 januari 2021, om 18:00 uur

Burgum – Op de Monnikenweg tussen Suwald en Burgum heeft vrijdagmiddag een ernstig eenzijdig ongeval plaatsgevonden met een auto. De bestuurder een 66-jarige uit de gemeente Tytsjerksteradiel overleed bij het ongeval

Rond 16:38 uur werden politie en ambulance opgeroepen voor het ongeval. Toen de hulpdiensten ter plaatse kwamen bleek op de Monnikenweg een auto door nog onbekend oorzaak van de weg te zijn geraakt en in een sloot terecht te zijn gekomen.

De bestuurder kon zelfstandig uit het voertuig komen en raakte daarna onwel. Hij werd direct gereanimeerd maar de hulp voor de man kwam te laat. De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

Een bergingsbedrijf heeft de auto afgesleept.

Reacties

reacties