Image default
Nieuws

Vrouw (32) doodgestoken in Drachten

DRACHTEN – Een 32-jarige vrouw uit Drachten is donderdag- op vrijdagnacht in haar woning aan het Zilverschoon in Drachten om het leven gebracht.


Haar 43-jarige ex-vriend uit Drachten werd kort na het incident op het Moleneind Zuidzijde aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de dood van de vrouw.

Politieagenten reageerden op een melding van buren dat er iets in de betreffende woning aan de hand was. De agenten wisten, gekomen bij de woning, door een raampje in te slaan binnen te komen. Daar troffen zijn het levenloze lichaam van de vrouw aan. Het slachtoffer bleek door geweld om het leven te zijn gebracht. Op grond van een omschrijving van een getuige werd de 43-jarige op het Moleneind getraceerd en even later ingerekend.

In de woning troffen de agenten ook de 8-jarige zoon van het slachtoffer aan. Het jongetje werd overgedragen aan zijn vader. De rechercheurs van de forensische opsporing verrichtten uitgebreid sporenonderzoek in de woning. Ook wordt een speurhond ingezet om te kijken of er nog relevante sporen en/of voorwerpen kunnen worden gevonden. De verdachte wordt vandaag gehoord.

Foto’s Noordernieuws

IMG_9381-BorderMaker IMG_9436-BorderMaker IMG_9445-BorderMaker IMG_9458-BorderMaker IMG_9482-BorderMaker IMG_9488-BorderMaker IMG_9560-BorderMaker IMG_9570-BorderMaker IMG_9594-BorderMaker IMG_9604-BorderMaker

Dit kan u ook interesseren:

Auto-ambulance achter voertuig gekanteld bij eenzijdig ongeval A7

NieuwsUitGroningen

Brandstichter(s) gezocht na korte vlammenzee op balkon

NieuwsUitGroningen

Auto gestolen en in brand gestoken

Cheryl ten Brug
error: Deze content is beveiligd!